Frisörer


Att jobba som frisör kräver en brinnande känsla för yrket. Det är ett hantverk. Därför går vi på flera kurser per år för att alltid vara uppdaterade på de nya trenderna och teknikerna. Vi älskar färg, form och att få skapa!


Vi vill att du ska känna dig omhändertagen och speciell. Vi vill hjälpa dig att framhäva dina allra bästa sidor för att förstärka din personliga stil. Varmt välkommen att boka tid hos oss!Josefine

Frisör Josefine

Josefine har en treårig frisörutbildning i grunden men har även byggt på den med Make-Up. 2008 hade hon arbetat ihop sina erfarenhetstimmar och tog då sitt gesällbrev. Därefter har hon bland annat jobbat på större salonger i Göteborg och Kungsbacka men efter tre år fick hon nog på storstadens stress och alla drop-in klippningar, så hon bestämde sig för att flytta söder ut och hamnade i Halmstad.

I Halmstad köpte hon en salong vid namn nudh som hon så småning om döpte om till Nudh Hair. Att driva en salong i egen regi var en stor utmaning och i Halmstad finns det många frisörsalonger. Dock hade Josefine en klar vision om hur en salong skall vara, och det är gemytlig och personlig, man skall kunna komma till salongen och koppla av. Man ska inte behöva sitta i ett skyltfönster och titta på klockan i väntan på att bli klar som på många andra salonger. Konceptet har fungerat bra och idag har hon 3 anställda.

Josefine älskar att få vara lite extra kreativ, hon gillar speciellt stora utmaningar i färg och uppsättning. Det bästa med yrket enlig Josefine, är att man aldrig blir helt fullärd och möter nya utmaningar varje dag!Theresia

Theresia avslutade sin frisörutbildning 2011 i Värnamo. Efter att ha jobbat i Värnamo i ca 9år som frisör bestämmde hon sig för att flytta till Halmstad, och sedan Januari 2023 jobbar hon här hos oss på Nudh Hair.

Jag älskar att jobba med färg, särskilt blonda toner. Att vara lyhörd och lyssna, för att sedan skapa det bästa på kunden, är något jag tycker är väldigt viktigt!

frisör TheresiaLina

Frisör Lina

Lina utbildade sig till frisör i Falkenberg 2013-2016. Direkt efter sin utbildning började hon jobba på Nudh Hair för att utvecklas och göra sina erfarenhetstimmar inför sitt gesällbrev, sommaren 2018 blev hon färdig frisör med gesällbrev!.

Det bästa med att vara frisör är att man får träffa nya människor varje dag och att man får nya utmaningar varje dag. Det som jag tycker är roligast är att färga hår jag får vara extra kreativ. Inom frisör blir man aldrig full lärd vilket gör att man aldrig tröttnar på sitt yrke. För att kunna utvecklas mer är det viktigt att gå på utbildningar vilket gör en inspirerad och även detta tycker jag är roligt.

Tilda

Frisör Tilda

Tilda gick sin utbildning till frisör i Halmstad 2009-2012 på John Bauer gymnasiet. 2014 hade hon gjort sina erfarenhetstimmar och tog sitt gesällbrev.


Det jag gillar bäst med mitt yrke som frisör är möjligheten att få hjälpa människor ta fram sin absoluta bästa utsida. Jag gillar att ge den lilla förändringen som gör den stora skillnaden.


Jag har alltid haft ett brinnande intresse för fina färger och skarpa konturer vilket jag tror har bidragit till att mina starkaste sidor har blivit just färg, särskilt balayagefärgnigar och även herrklippningar. Som frisör slutar man aldrig att utvecklas vilket känns otroligt motiverande för mig.